Voorbeeld van een sectie blog weergave (FAQ sectie)
Het Marokkaanse visschotel recept
Ingrediënten voor 2 personen
• 400 gram Tomatenblokjes
• 200 gram Wortel
• 250 gram Witvisfilet
• 3 stengels Bleekselderij
• 1 eetlepel Olijfolie
• 1 teentje Knoflook, geperst
• 1 theelepel geraspte verse Gember
• 1 ui, in dunne plakjes
• 1/2 theelepel gemalen Komijn, ook bekend als ‘Djinten’
• 1/2 theelepel Kaneel
• 7,5 gram Koriander
• 1 theelepel Honing
• 15 gram geschaafde Amandelen
Hoe te bereiden?
We beginnen met het hakken van de Knoflook. Maak daarna de ui schoon, snijd hem door midden en snijd hem vervolgens in halve maantjes. Pak de braadpan en zet deze op een laag vuurtje. Doe er een scheutje olijfolie in, dit doe je omdat de pan dan langzaam op tempratuur kan komen. Pak de wortels en de bleekselderij en snijd deze in dunne reepjes. Doe de knoflook samen met de ui in de braadpan en zet het vuur hoog. Voeg vervolgens de wortel en bleekselderij toe. Roer het geheel goed door. Schenk de tomatenblokjes over de groenten. Voeg vervolgens alle kruiden toe (Gember, Komijn, Kurkuma, Kaneel en Cayennepeper). Roer het weer goed door. Snijd vis in gelijken stukken en voeg deze toe aan het gerecht. Plaats de deksel op de pan nadat je het geheel goed heb doorgeroerd. Zet het vuur laag, maar nog wel hoog genoeg zodat je de Marokkaanse visschotel hoort pruttelen. Vervolgens snijd je de koriander. Laat het gerecht vervolgens met rust met de deksel op de braadpan. Haal na 5 minuten de deksel van de pan en breng het gerecht op smaak met een snufje peper en zout. Vlak voordat je het gerecht gaat opdienen voeg je de Koriander toe en een theelepeltje honing. Als laatste doe je de geschaafde amandelen over de Marokkaanse Visschotel…en dan is het aanvallen geblazen!