Voor verwijzers

Al uw patiënten/cliënten kunnen bij ons terecht. Sinds 1 augustus 2011 is een verwijzing niet altijd meer noodzakelijk, maar wij stellen deze wel op prijs. U kunt alle gegevens van uw patiënt hier op kwijt en uw aanvraag toelichten. We hebben eigen verwijsformulieren waarop al onze gegevens staan vermeld. Voor de patiënt is dit gemakkelijk. Bij elke patiënt die u naar ons heeft verwezen, kunt u rekenen op een rapportage bij aanvang van de begeleiding en na afloop.

Komt één van uw patienten bij ons zonder verwijzing, dan zullen wij eerst een screening uitvoeren en zo nodig naar u terugverwijzen. Dit betekent een kwartier extra tijd, die in de regel van de tijd af gaat die vergoed wordt door de verzekeraar.

Wat doen wij:
Wij hebben ruime ervaring in de dieetbegeleiding van vrijwel alle diëten die in de eerste lijn voorkomen. Voor meer informatie klik hier

Aanmelden:
Uw patiënten kunnen zich telefonisch en digitaal bij ons aanmelden. We hebben ook spreekuren in de avonden en geen wachttijden. In Almelo zitten we op 7 locaties en in Wierden  op1 locatie. Indien nodig bezoeken we de patiënt aan huis.

Vergoeding:
Ook in 2023 worden onze consulten vergoed vanuit de basisverzekering. Iedereen heeft recht op minimaal180 minuten (3 uur) vergoeding bij de diëtist. Dit wordt verrekend met het eigen risico. Daarnaast hebben veel zorgverzekeringen extra uren vergoeding opgenomen in de aanvullende pakketten. Menzis vergoedt met aanvullend pakket 2 twee extra uren  en met pakket 3 vier extra uren.

De zorg voor Diabetes Mellitus, COPD en CVRM wordt vanuit de ketenzorg vergoed wanneer de patiënt aan de inclusie criteria voldoet.

Folders:
Als u interesse heeft in folders, visitekaartjes of verwijsformulieren, brengen wij die graag bij u langs.

Contact:
Als u vragen heeft, behoefte aan overleg of nader met ons wilt kennismaken kunt u bellen met telefoonnummer 0546-546870 of 06-13955096 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

NVD

Kwaliteitsregister Paramedici