Wie zijn wij?

Carla Reijndorp

carlareijndorp

Ik ben Carla Reijndorp-de Waard. Als diëtist ben ik in 1983 afgestudeerd aan de hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie en de eerste jaren na mijn afstuderen heb ik als tennistrainer gewerkt. In 1997 ben ik in Bennekom een vrijgevestigde diëtistenpraktijk gestart. Zes jaar later heb ik deze praktijk overgedragen aan een collega en ben in Almelo komen wonen. Eind 2003 ben ik in Almelo opnieuw gestart met een eigen diëtistenpraktijk. Na een snelle groei werken we nu met z'n drieën met veel plezier samen. Voor alle vragen en problemen die met voeding te maken hebben kunt U bij mij terecht.  Als tennistrainer heb ik een speciale band met sport en ben al langere tijd bevoegd sportdiëtist. Mijn specialisaties zijn verder overgewicht en eetstoornissen waarvoor ik samenwerk met een psycho-sociaal therapeut, diabetes mellitus, oncologie en voedselovergevoeligheid. Als diëtist ben ik partner in een revalidatieteam. Met dit team begeleiden we samen revalidatietrajecten van 4 maanden.

Ieder mens is uniek en verdient begeleiding die bij hem of haar past. U krijgt altijd een persoonlijk advies en begeleiding op maat.

Praktische informatie

Anneke Engelgeer

annekeengelgeer

Mijn naam is Anneke Engelgeer-Bekius. Getrouwd en moeder van een dochter van 24 en zoon van 22 jaar. Zij zijn ondertussen al uitgevlogen.

Ik ben diëtist sinds 1990.  Na mijn opleiding ben ik op diverse werkplekken werkzaam geweest, zoals in het academisch ziekenhuis in Leiden, de NEVO en TNO Voeding in Zeist, Verslavingszorg in Goes. Sinds maart 2005 werk ik in deze praktijk als vrijgevestigde diëtist. Dit doe ik met veel plezier, omdat de begeleiding van de cliënten naar een gezond dieet dat bij hen past, goede verbeteringen oplevert in de gezondheid en kwaliteit van leven.
Als allround diëtist heb ik enkele aandachtsvelden, nl. Diabetes Mellitus, koolhydraatarme voeding, oncologie, Coeliakie, lactose-intolerantie, voedselallergie, Bariatrische chirurgie (maagverkleiningen), COPD, overgewicht en ondergewicht.

Praktische informatie

Anne Boerrigter

anneboerrigterMijn naam is Anne Boerrigter. Ik heb de opleiding voeding en diëtetiek gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en ben in 2008 afgestudeerd als diëtiste. Vervolgens ben ik fulltime gaan werken bij diëtistenpraktijk Almelo. Na mijn opleiding heb ik een aanvullende bijscholing gevolgd op het gebied van motiveren en gedragsverandering. Als diëtist ben ik onder andere gespecialiseerd in kindervoeding. In 2019 heb ik de aantekening "Leefstijlcoach"  behaald waarmee ik bevoegd ben om groepsprogramma's op het gebied van leefstijlverandering te verzorgen.
In 2020 is onze praktijk een samenwerking aangegaan met de verloskundigen praktijk. Eén keer per week ben ik hier aanwezig om zwangeren te begeleiden.

Graag help en stimuleer ik mensen hun eet- en beweegpatroon blijvend te veranderen. 

Praktische informatie

 

NVD

Kwaliteitsregister Paramedici

Login Form