Wie zijn wij?

Anneke Engelgeer

annekeengelgeer

Mijn naam is Anneke Engelgeer-Bekius. 

Ik ben diëtist sinds 1990.  Na mijn opleiding ben ik op diverse werkplekken werkzaam geweest, zoals in het academisch ziekenhuis in Leiden, de NEVO en TNO Voeding in Zeist, Verslavingszorg in Goes. Sinds 2005 werk ik in deze praktijk als vrijgevestigde diëtist. Dit doe ik met veel plezier, omdat de begeleiding van de cliënten naar een gezond dieet dat bij hen past, goede verbeteringen oplevert in de gezondheid en kwaliteit van leven.
Als allround diëtist heb ik enkele aandachtsvelden, nl. Diabetes Mellitus, koolhydraatarme voeding, Coeliakie, lactose-intolerantie, voedselallergie, Bariatrische chirurgie (maagverkleiningen), oncologie, COPD, overgewicht en ondergewicht.

Praktische informatie

Inge Broekhuis

FotoIngeBroekhuisWebsiteMijn naam is Inge Broekhuis. Ik heb de opleiding voeding en diëtetiek gevolgd aan de Hanze Hogeschool in Groningen en ben in 2012 afgestudeerd. Na mijn opleiding ben ik in de tandheelkunde terecht gekomen waar ik al jaren met veel plezier werk. Toch heb ik altijd de wens gehad om als diëtist aan het werk te gaan.  Sinds januari 2022 ben ik met veel plezier aan de slag bij Diëtistenpraktijk Almelo.
Mijn spreekuren zijn op meerdere locaties in Almelo en in Wierden. Als allround diëtist kan ik begeleiden bij bijna alle voorkomende vragen die met voeding te maken hebben. Mijn voornaamste aandachtsvelden zijn Diabetes Mellitus, koolhydraatarme voeding, oncologie, Coeliakie, lactose-intolerantie, overgewicht, ondergewicht en ondervoeding.

Graag help en stimuleer ik mensen hun eet- en beweegpatroon blijvend te veranderen.

Praktische informatie

Valerie Uit Het Broek

FotoValerieuithetbroekMijn naam is Valerie Uit Het Broek. 

In 2023 ben ik gestart bij Diëtistenpraktijk Almelo.

Sinds jongs af aan heeft voeding al een centrale rol in mijn leven gespeelt tijdens het bedrijven van topsport, namelijk judo.
Hierdoor heb ik altijd een interesse gehad in (gezonde) voeding en het effect van voeding op zowel lichaam en geest.

Als allround diëtist ben ik breed opgeleid. Ik het een speciale affiniteit met ondervoeding & voeding bij herstel, overgewicht, COPD en voeding voor sporters.

Praktische informatie

 

NVD

Kwaliteitsregister Paramedici

Login Form