Nieuws

Zout met zeewier. Een goede bron van jodium.

Heeft u besloten minder brood te eten, dan heeft dat als nadeel dat u het risico loopt dat de hoeveelheid jodium in uw voeding niet voldoende is.

Onderstaande Zilt zout bevat voor de helft zeezout en de helft zeewier. Daardoor is het een rijke jodiumbron.
Daarbij is dat ook goed voor de bloeddruk en het vocht vasthouden, omdat deze soort zout veel minder natrium bevat. Het is een smakelijke zout. Een aanrader. 


Zilte Oogst Zilt zout is te gebruiken als smaakmaker over vis, salade, ei, soepen en sauzen. Zilte smaakmaker met grof zeezout en Zeeuws zeewier (blaaswier, knotswier en zee-eik) in handig strooi molentje. Het zeewier is afkomstig uit de Oosterschelde, een van de schoonste wateren van Europa.

De producten zijn vooral verkrijgbaar bij natuurvoeding- en gezondheidswinkels. Wanneer zij het niet op voorraad hebben kunnen ze het ook voor u bestelen bij hun groothandel, daartoe zijn ze meestal wel bereid.
Makkelijker is misschien nog wel om de producten te bestellen bij www.bewustwinkelen.nl Hier kunt u bestellen (uit meer dan 50.000 artikelen) en het product af laten leveren bij een aangesloten verkooppunt (meer dan 500!) bij u in de buurt. U betaalt pas in de winkel en heeft geen verzendkosten.

 

NVD

Kwaliteitsregister Paramedici