Nieuws

Veel informatie over brood en gezondheid

Word je dik van brood? Voor het antwoord op deze en andere vragen over brood kunnen consumenten en voedingsprofessionals vanaf nu terecht op de nieuwe website brood.net van de Nederlandse bakkerijbranche.

Met deze website wil de branche tegenwicht bieden aan ‘de vaak slecht onderbouwde kritiek op brood in recente dieetboeken, artikelen en blogs’.

http://www.voedingnu.nl/bakkerijbranche-lanceert-kenniswebsite-als.251150.lynkx?utm_medium=email&;utm_campaign=utcam&utm_content=Bakkerijbranche+lanceert+kenniswebsite+als+tegenwicht+op+kritiek&utm_source=Newsletter&utm_name=Bakkerijbranche+lanceert+kenniswebsite+als+tegenwicht+op+kritiek

De website richt zich in een apart deel op de consumenten. In dit deel is veel te lezen over het verband tussen brood en gezondheid, in de broodencyclopedie zijn allerlei wetenswaardigheden te vinden over brood en om zelf brood te bakken zijn verschillende recepten op de website geplaatst. Ook kan via de website of sociale media een vraag gesteld worden aan een voedingsdeskundige.

 

NVD

Kwaliteitsregister Paramedici