Voorbeeld van een sectie blog weergave (FAQ sectie)

Hartige krans (als alternatief voor een banketkrans)

Ingrediënten voor 6 personen
1 grote lap bladerdeeg (uit het koelvak)
300 gr rundergehakt
1 kleine ui, ½ rode paprika (heel fijn gesnipperd)
1 teentje knoflook
1 tl cayennepeper (of gehaktkruiden die u zelf hebt)
Scheutje ketjap manis
1 ei + 1 eigeel om te bestrijken
Handje paneermeel
Zout

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden.

Stop het gehakt in een kom. Pers een teen knoflook uit boven het gehakt.
Voeg de cayennepeper, wat zout en een scheutje ketjap (of in plaats hiervan de gehaktkruiden) bij het gehakt.
Voeg ook de fijn gesneden ui en paprika bij het gehakt.

Voeg een eitje toe en een handje paneermeel en meng het even goed doorelkaar. Is het mengsel nog te nat?, voeg dan een extra handje paneermeel toe.

Leg het vel bladerdeeg op een bakplaat en snij het in de lengte doormidden (van de andere helft kun je lekkere appelflappen maken). Verdeel het gehaktmengsel als een soort worst over het bladerdeeg.

Rol het bladerdeeg nu op en druk de uiteindes iets aan. Zorg dat alle naadjes goed dicht zijn.
Bestrijk het bladerdeeg met het losgeklopte eigeel.

Bak de hartige banketletter in ongeveer 30 minuten goudbruin in de oven (200 graden).

https://uitpaulineskeuken.nl/2014/12/hartige-banketletter.html