Voorbeeld van een sectie blog weergave (FAQ sectie)

ASPERGES MET PASTA EN HAM

Het is weer de tijd voor verse asperges. Nu eens met pasta:

Ingrediënten voor 4 personen:
1 kg witte asperges
1 el suiker
1 el olijfolie
250 g groene tagliatelle
1 ui, gesnipperd
150 g Parmaham, in reepjes
125 ml demi-crème fraîche
15 g verse peterselie, fijngeknipt
50 g 30+ kaas geraspt
Bereiden:
Van onderste deel van asperges ca. 2 cm afsnijden. Asperges vanaf kop met dunschiller rondom schillen. Asperges in aspergepan of hoge pan met ruim water en 1 tl zout en 1 el suiker in 15 min. beetgaar koken. Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. In steelpan ui 2 min. in olie fruiten. Ham toevoegen en 3 min. meebakken. Crème fraîche en peterselie toevoegen en saus op smaak brengen met zout en peper. Tagliatelle door saus mengen en in vier diepe borden scheppen. Asperges erop leggen en kaas erover strooien.