Voorbeeld van een sectie blog weergave (FAQ sectie)

Spaghetti met vis

Lekker en gezond gerecht, dat u snel kunt bereiden.

Ingrediënten voor 2 personen:
1 teentje knoflook
1 eetlepel olijfolie
4 ansjovisfilets (blikje) (indien te zout, kunt u dit vervangen door champignons gebakken en op smaak gemaakt met peper en beetje gemberpoeder of knoflook)
1 blik tomatenblokjes
Oregano
150 gram volkoren spaghetti
1 blikje tonijn op water (naturel)

Bereiding:
Maak de knoflook schoon en snijd het teentje in plakjes. Verwarm de olie en fruit hierin de knoflook goudgeel. Snijd de ansjovisfilets in stukjes en doe ze bij de olie. Laat de ansjovis in de olie smelten. Voeg de tomaten met het sap, wat peper en oregano toe en laat de saus 10 minuten zacht koken. Kook de spaghetti in ruim water gaar. Laat de tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes. Schep de tonijn door de saus. Giet de spaghetti af en geef de saus er bij.

Heel smakelijk met een griekse salade.

 

NVD

Kwaliteitsregister Paramedici