Voorbeeld van een sectie blog weergave (FAQ sectie)

Linzensoep

Als maaltijdsoep of saus bij rijst en salade.

Ingrediënten:
blikje gekookte linzen
1½ liter water
pak erwtensoepgroenten
200 gram aardappelen
bouillonblokjes/tabletten
knoflook

Bereiding:
Doe de linzen in een soeppan en voeg het water toe. Breng dit aan de kook. Schil ondertussen de aardappelen en snij deze in kleine blokjes.
Zodra het water kookt, voeg de soepgroenten toe en de aardappelblokjes. Doe hier 2 blokjes of 1 tablet bouillon bij en laat het geheel 20 minuten koken.
Voeg knoflook naar smaak toe en maak de soep op smaak met 2 à 4 bouillonblokjes.
Door de soep met een staafmixer of blender glad te maken kan de soep ook als saus geserveerd worden bij rijst en griekse salade.
Verdun de soep eventueel als deze nog te dik is om als maaltijdsoep te gebruiken. Dan heel lekker om met (bruin) stokbrood en kruidenkaasjes (light) te eten.

 

NVD

Kwaliteitsregister Paramedici