Voorbeeld van een sectie blog weergave (FAQ sectie)

Lactosevrij vruchtenijs

  • INGREDIËNTEN
    (voor 6 ijsjes)
    300 gram frambozen
    50 gram poedersuiker
    600 gram Arla Lactofree halfvolle yoghurt

    BEREIDING:
    Spoel de frambozen en pureer deze samen met het poedersuiker fijn
    Meng de frambozenpuree door de Arla Lactofree halfvolle yoghurt
    Giet het mengsel in de ijsvormpjes
    Steek in elk vormpje een houten stokje en zet minstens 3 uur in de vriezer

Tiramicello

Een lekker nagerecht met een knipoog naar de klassieke tiramisu

Lees meer...

Fruit-room ijsjes zonder melk en lactose

 

Dit heb je nodig:
150 ml rijstmelk
10 frambozen of
2 eetlepels jam
paar blaadjes munt

Extra: Zoku ijsmachine of ijsvormpjes voor in de ijskast

Zo maak je het klaar:
Prak de frambozen fijn en meng het door de rijstmelk. Snij de blaadjes munt fijn en meng het door de melk. Proef de melk even, wanneer de smaak te flauw is nog wat extra frambozen en eventueel suiker toevoegen. Giet het mengsel in de Zoku ijsmachine of in je vormpjes. Wanneer je de Zoku gebruikt kan je het ijsje er na 8 minuten uithalen, gebruik je vormpjes dan duurt het een paar uur eer je ze uit de ijskast kunt pakken.
Je kunt de frambozen ook vervangen voor elke soort jam die je lekker lijkt, maar let er wel op dat er voldoende ‘zoet’ in zit, anders komen de ijsjes niet goed uit de vorm.

Frozen yoghurt met mango en frambozen

 

Zelfgemaakt ijs van yoghurt en fruit. Heel fris en eenvoudig te maken.

Lees meer...

Bosvruchtensoufflé

Een lekker fris nagerecht, bijvoorbeeld voor een feestelijke gelegenheid.

Lees meer...

NVD

Kwaliteitsregister Paramedici