Zomerpasta met kip en tomaat

Een rijke maaltijd, gezond en lekker.

Ingrediënten voor 4 personen:
300 g volkorenspaghetti
2 el olijfolie
300 g kipfilet, in blokjes
1 ui, in halve ringen
1 puntpaprika rood, in blokjes
5 trostomaten, in parten
3 el citroensap
...
Bereiden:
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip in ca. 3 min. goudbruin. Voeg de ui en paprika toe en bak 5 min. mee. Doe de tomaat erbij en bak in ca. 6 min. zacht. Breng op smaak met het citroensap en peper en zout. Giet de spaghetti af en meng met het kip-tomatenmengsel. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden. Lekker met iets geraspte Parmezaanse kaas. Met een groene salade wordt de maaltijd nog frisser.

 

NVD

Kwaliteitsregister Paramedici